Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Crystal Palace και την Everton. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χωρίς ωστόσο ο Benteke να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν με το χορταστικό 2-2.

Στα αγωνιστικά ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον James McArthur όπου ανενόχλητος έκανε το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο έκτο λεπτό ο Dann ανέτρεψε τον Niasse με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Leighton Baines έστειλε τον Speroni στην αντίθετη τροχιά από την μπάλα και έτσι ισοφάρισε σε 1-1. Να θυμίσουμε ότι ο Niasse είχε παίξει πολύ έντονα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για την Palace χωρίς να προχωρήσει η περίπτωση του.

Στο δέκατο έβδομο λεπτό ο Niasse επιχείρησε το σουτ αλλά ο Speroni έδειξε τα αντανακλαστικά του. Στο τριακοστό τρίτο λεπτό ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν όταν για ελάχιστα εκατοστά ο McArthur δεν πρόλαβε την πάσα του Loftus-Cheek.

Ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Zaha πρόλαβε την άμυνα της Everton και έστειλε την μπάλα στα δίχτυ σημειώνοντας το τρίτο του γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια κάνοντας έτσι το 2-1. Ενώ όλα έδειχναν τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ αλλά έπειτα από τραγικό λάθος του Speroni και του Dann ο Niasse ισοφάρισε σε 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους με αλλαγή συστήματος καθώς ο David Unsworth πέρασε ως αλλαγή τους Tom Davies και Galvet-Lewin γυρίζοντας το σύστημα του σε 4-4-2.

Η πρώτη ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους  όταν στο σαράντα οχτώ ο Sigurdsson βρήκε τον Calvert-Lewin με το σουτ του τελευταίου να μπλοκάρεται από τον Speroni.

Επόμενη μεγάλη φάση ήταν για τους γηπεδούχους όταν στο εβδομήντα τρία ο Cabaye σούταρε αλλά το σουτ του κοντραρίστηκε από τον Lennon.

Με την είσοδο του Benteke στο εβδομήντα πέντε οι γηπεδούχοι γύρισαν το σύστημα σε 4-2-3-1 με μοναδικό προωθημένο τον Βέλγο επιθετικό.

Οι παίκτες του Roy Hodgson έδειχναν στον αγωνιστικό χώρο πως είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο την νίκη και παραλίγο ο Benteke να γίνει ο ήρωας του Selhurst Park αλλά στο ογδόντα δύο δεν κατάφερε έπειτα από πάσα πάρε βάλε του Zaha να βάλει μπροστά την ομάδα του. Ούτε οχτώ λεπτά αργότερα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την πάσα του Townsend.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι άξιζαν τους τρεις βαθμούς ωστόσο και η Everton έδειξε σημάδια βελτίωσης αφού δύο φορές έμεινε πίσω στο σκορ και τις δύο βρήκε την δύναμη για να απαντήσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *