Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Burnley

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Burnley, με θύμα της αυτήν την φορά την Southampton, επικρατώντας της με 0-1.

Η αποτελεσματικότητα της επιθετικής γραμμής της Burnley, σε συνδυασμό με τον ακόμα μία φορά εξαιρετικό Nick Pope, έφεραν την νίκη στους «Clarets», οι οποίοι ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Η πρώτη καλή στιγμή συνέβηκε στο 35′, καθώς μετά από μία επαναφορά, η μπάλα φτάνει στον Nathan Redmond, με τον ίδιο να εξαπολύει μία βολίδα από την άκρη της περιοχής, προς την αριστερή γωνία, αλλά ο Nick Pope θα τον νικήσει, κάνοντας μια εξαιρετική απόκρουση.

Ο ίδιος ο παίχτης είχε την ευκαιρία του για ακόμα μία φορά να νικήσει τον Pope, στο 42′, αλλά το σουτ που θα κάνει στην αριστερή γωνία θα κοπεί ξανά από τον <<δαιμόνιο>> γκολκίπερ, Pope.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 56′ o Maya Yoshida θα πάρει το ριμπάουντ στο όριο της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία, αλλά για ακόμα μια φορά ο Nick Pope <<κατέβασε ρολά>> κάνοντας μια ακόμα σπουδαία απόκρουση.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, στο 81′ o Sam Vokes θα σηκωθεί ψηλά για να εκμεταλλευτεί μία σέντρα και με δυνατή κεφαλιά στέλνει την μπάλα χαμηλά στην δεξιά γωνία, με τον πίνακα του σκορ να γράφει 0-1.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *