Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άμεση ενίσχυση θέλει ο Silva

Νέους παίκτες χρειάζεται άμεσα η Hull αν θέλει να παραμείνει στην Premier League, σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι «Τίγρεις» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Παράλληλα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση της West Ham για το Robert Snodgrass, τον καλύτερο παίκτη της Hull τη δεδομένη στιγμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Marco Silva: «Δε γνωρίζω. Ήμουν στο παιχνίδι, δεν ξέρω για αυτή την προσφορά για το Snodgrass. Φυσικά, χωρίς αμφιβολία, τον χρειαζόμαστε για να μας βοηθήσει. Θα δούμε, αυτή τη στιγμή οι παίκτες είναι σημαντικοί. Θέλουμε να βελτιώσουμε το ρόστερ μας με ποιοτικούς παίκτες, όχι έναν ή δύο, αλλά αρκετούς».

Για τον αγώνα κόντρα στη Manchester United, είπε: «Πρώτα από όλα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Η United άξιζε τη νίκη, άξιζε το αποτέλεσμα. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ανοιχτό το αποτέλεσμα για το δεύτερο παιχνίδι. Αλλά είμαι χαρούμενος με τη δουλειά. Φυσικά δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά με όλα τα προβλήματα που είχαμε για προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και όλα τα προβλήματα που έχουμε αυτή τη στιγμή, θεωρώ πως δουλέψαμε καλά, τα παιδιά δούλεψαν καλά και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Δεν είναι εύκολο, όταν η ομάδα μας ήρθε εδώ, με τη United σε μια πολύ καλή περίοδο, έχοντας μόλις τρείς, τέσσερις προπονήσεις με μένα, είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες μου. Το σκορ και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι καλά, αλλά είμαι ευτυχισμένος με τη δουλειά. Είναι στόχος μας να προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Το όνειρό μας είναι να παίξουμε στον τελικό, θα δούμε, είναι πολύ δύσκολο, αλλά όταν έρθει η ώρα να παίξουμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *