Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δε φοβάται για τη συνέχεια ο Lambert

Τη δύναμη και την ψυχολογία ώστε να ανέβει ψηλά στη βαθμολογία της Championship έχει η Wolves, σύμφωνα με το Σκωτσέζο τεχνικό.

Οι εμφανίσεις των «Λύκων» έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη νίκη πρόκριση με 2-0 κόντρα στη Stoke για το Κύπελλο Αγγλίας. Ταυτόχρονα η ομάδα δεν έχει δεχτεί γκολ σε τρία σερί παιχνίδια. Ο Lambert θεωρεί πως οι παίκτες έχουν περισσότερο ενθουσιασμό και απολαμβάνουν περισσότερο το παιχνίδι.

Επόμενος αντίπαλος για τη Wolves θα είναι η πρώην ομάδα του προπονητή της, η Aston Villa.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Paul Lambert: «Παίξαμε χωρίς φόβο. Σε κάθε παιχνίδι, ο καθένας που έπαιξε υπό τις οδηγίες μου θα πει πως θα πάει εκεί έξω να προσπαθίσει να κερδίσει. Το ίδιο συνέβαινε στη Norwich, ακόμη και στη Wycombe, όπου πρωτοξεκίνησα. Έχω παιδιά στην ομάδα που θεωρώ πως παίζουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Το να προσπαθείς να κερδίζεις παιχνίδια, είναι καλύτερο από το να περιμένεις να συμβούν πράγματα. Πρέπει να να πας και να τα κάνεις να συμβούν μόνος σου. Παίζουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση κάθε λεπτό. Φαίνεται να το απολαμβάνουν. Όταν ένας νέος προπονητής έρχεται, συνήθως οι παίκτες αντιδρούν για μια, δυο εβδομάδες και τότε τα πράγματα πάνε πίσω. Ευτυχώς για μας συνέβη το αντίθετο».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *