Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άρεσαν οι πιτσιρικάδες στον Klopp

Την ικανοποίησή για την εμφάνιση των νεαρών της Liverpool στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Plymouth, εξέφρασε ο Jurgen Klopp.

Οι «Reds», που επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Lucas, θα αντιμετωπίσουν τη Wolves στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης. Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποιήσε έξι ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων, τους Alexander-Arnold, Gomez, Ejaria, Woodburn, Wilson και Ojo, οι οποίοι ανταπαξήλθαν πολύ καλά στις συνθήκες του αγώνα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Ήταν και πάλι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά πήγαμε καλύτερα από ότι σε κάποιες στιγμές στο Anfield. Υπήρξαν πολλές προκλήσεις για τους νεαρούς παίκτες. Παίζαμε ζωντανά στην τηλεόραση απέναντι σε μια ομάδα τέταρτης κατηγορίας και όλοι νομίζουν πως είμαστε τρείς ή τέσσερις κλάσεις καλύτεροι. Δε θέλεις να ντροπιαστείς χάνοντας ένα τέτοιο παιχνίδι. Θεώρησα πως μπορούσα να το δω για λίγο, όταν άρχισε το πρώτο ημίχρονο. Για αυτό στο ημίχρονο σκέφτηκα πως πρέπει να το διορθώσω. Οπότε επιστρέψαμε στο παιχνίδι και πήραμε τον έλεγχο. Είμαι χαρούμενος με την προοπτική τους και θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε να αναπτυχθούν. Αλλά έχουν πολύ δουλειά να κάνουν».

Για την εμφάνιση του Lucas, σχολίασε: «Έπαιξε σε ένα παιχνίδι νέων εναντίον μεγαλύτερων την περασμένη εβδομάδα όταν τελειώσαμε την προπόνηση και ήταν πρώτος σκόρερ. Ήμουν πραγματικά έκπληκτος που δεν είχε σκοράρει για τόσο καιρό. Αλλά είναι μια υπέροχη προσωπικότητα, ένας καλός παίκτης και ένα πολύ καλό παιδί. Μερικές φορές πρέπει να παραταχθούμε χωρίς εκείνον, κάτι που δεν είναι πάντα το αγαπημένο του. Αλλά είναι εντάξει και πολύ σημαντικός για μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *