Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν άρεσαν στο Mourinho οι πανηγυρισμοί

Εκνευρισμένος με τους πανηγυρισμούς των παικτών του μετά το πρώτο γκολ της United, εμφανίστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» χρειάστηκαν 60 λεπτά για να σπάσουν την άμυνα της Hull, χάρη στο τέρμα του Juan Mata. Ωστόσο, ο Jose Mourinho τόνισε πως οι παίκτες του έφειλαν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και όχι να πανηγυρίζουν άσκοπα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Έπρεπε να παίξουμε. Στο κύπελλο κάθε γκολ μπορεί να είναι καθοριστικό, οπότε γιατί να πανηγυρίσουμε, ενώ είχαμε ακόμη μισή ώρα παιχνιδιού. Δε νομίζω πως έπρεπε να το κάνουμε. Δεν υπήρχε λόγος να πανηγυρίσουμε το πρώτο γκολ».

Για την εμφάνιση της ομάδας του, είπε: «Ήμουν λίγο απογοητευμένος στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν και το καλύτερό μας. Φυσικά, η Hull ήταν πολύ καλά οργανωμένη όπως περίμενα. Δεν ήταν εύκολο για μας. Αλλά νομίζω πως ήμασταν λίγο απρόσεκτοι. Περιπλέξαμε τα πράγματα, κάναμε πολλές πάσες και παίρναμε καθυστερημένες αποφάσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδιοργανωθούν. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες έπρεπε να πάνε καλύτερα, εγώ έπρεπε να πάω καλύτερα, αλλά οι οπαδοί, επίσης, έπρεπε να πάνε καλύτερα. Στο δεύτερο όλοι βελτιωθήκαμε λίγο, αλλά μόνο λίγο. Επειδή το παιχνίδι τελείωσε, τώρα θα σκεφτώ για την Κυριακή, όπου εγώ, οι παίκτες και το γήπεδο πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Περίμενα ένα δύσκολο ματς. Δεν περίμενα να βάλλουμε τέσσερα ή πέντε γκολ. Για μένα το 1-0 είναι πάντα ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το 2-0 ακόμη καλύτερο. Δεν εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στο Wembley, αλλά το δεύτερο γκολ μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό».

Για την αγκαλιά με το Fellaini, είπε: «Ο Fellaini ήθελε να δείξει ότι ξέρει πόσο πολύ τον έχω στηρίξει σε κάποιες δύσκολες στιγμές. Η αγκαλιά ήταν πιθανώς επειδή του είπα πως θα βάλει το δεύτερο γκολ. Ήταν ωραίο για εκείνον που σκόραρε μπροστά στους οπαδούς, και το δεύτερο γκολ μπορεί να είναι σημαντικό».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *