Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν σηκώνει αστεία η West Brom

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ η West Brom από την Hull, οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς και πήραν τη μεγάλη νίκη με 3-1.

Η West Brom υποδέχθηκε για την 20η αγωνιστική της Premier League την Hull με την ομάδα του Tony Pulis να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 21′ από τον Snodgrass, όμως ο Brunt ισοφάρισε λίγο αργότερα σε 1-1, ενώ οι McAuley και Morrison έδωσαν τη νίκη.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Hull να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, με κύριο εκφραστή τον Snodgrass, ο οποίος προσπαθούσε τόσο με ατομικές ενέργειες όσο και με στημένα και στο 21′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του και παγώνοντας το Hawthorns.

Η West Brom προσπάθησε να απαντήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα με τον Morrison να μη βρίσκει εστία στα σουτ που δοκίμασε, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των «Τίγρεων».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους «Baggies» και στο 49′ ο Brunt ισοφάρισε σε 1-1 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την ομάδα του Pulis και στο 62′ ο McAuley μετά από στημένη φάση έπιασε την κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, σε μία φάση που δημιούργησε έντονη συζήτηση για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Και ενώ οι δύο ομάδες έχαναν εκατέρωθεν ευκαιρίες ο Morrison στο 73′ σφράγισε τη νίκη για τους γηπεδούχους με όμορφο τελείωμα έκανε το τελικό 3-1, δίνοντας άλλη μία νίκη για την West Brom.

Συνθέσεις

WEST BROM (4-1-4-1): Foster; Dawson, McAuley, Evans (Nyom, 30), Brunt; Yacob, Fletcher; Phillips, Morrison, Chadli (Robson-Kanu, 62); Rondon (McClean, 87)

HULL (3-4-3): Marshall; Maguire, Davies (Henriksen, 84), Huddlestone, Snodgrass, Clucas, Livermore , Mbokani  (Mason 65), Diomande, Dawson, Elmohamady

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *