Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δύο αποχωρήσεις από τη Middlesbrough

Η Middlesbrough προέβη στην πρώτη της προσθήκη για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τον Rudy Gestede από την Aston Villa, όμως ξεκίνησαν ήδη και οι αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός πορτιέρο, Tomas Mejias και o μέσος Julien De Sart, παραχωρήθηκαν δανεικοί μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς δεν υπολογίζονταν από τον Aitor Karanka.

Ο De Sart, που αποκτήθηκε τον περσινό Φεβρουάριο από την Standard Liege, είχε πραγματοποιήσει μόλις μια εμφάνιση φέτος, στο EFL Cup και παραχωρήθηκε δανεικός στην Derby County. Ο 22χρονο Βέλγος, μάλιστα, έλαβε και άδεια να συμμετάσχει κανονικά στο σαββατιάτικο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην West Brom.

Από την άλλη, ο Mejias, προϊόν των Ακαδημιών της Real Madrid, θα συνεχίσει δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες στη Rayo Vallecano, μιας και δεν βρίσκεται καν στις αναπληρωματικές επιλογές του προπονητή του φέτος.

Ο 27χρονος πορτιέρο μετρά επτά συμμετοχές από το 2014 και έπειτα στην Boro, ενώ έχοντας μπροστά του τους Victor Valdes, Brad Guzan και «Dimi» Κωνσταντόπουλο, φάνταζε απίθανο να λάβει χρόνο συμμετοχής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *