Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοντά στην πρώτη της μεταγραφή η Tottenham

Έτοιμη να πραγματοποιήσει την πρώτη της θερινή μεταγραφή εμφανίζεται η Tottenham, η οποία σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του αμυντικού της Hull City, Harry Maguire.

Όπως αναφέρεται, οι «Spurs» ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη προσφορά στην Hull για τον 24χρονο, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες στην προσπάθεια της ομάδας του για παραμονή, ενώ φημολογείται πως παρακολουθείται από τον Gareth Southgate για την Εθνική Αγγλίας.

Βέβαια, οι «Tigers» δεν πρόκειται να αφήσουν εύκολα το βασικό αμυντικό τους να φύγει και σκοπεύουν να ζητήσουν τουλάχιστον 22 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρησή του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μεσοβδόμαδα δήλωσε πως έχει έρθει σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Hull για το μέλλον του και σύντομα πρόκειται να ληφθεί κάποια απόφαση.

Να σημειωθεί πως πλην του Maguire, η Tottenham έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Michael Keane της Burnley, ωστόσο το γεγονός πως ενδιαφέρονται για εκείνον επίσης και οι Liverpool, Manchester United και Chelsea καθιστά την περίπτωσή του αρκετα πιο δύσκολη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *