Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παραμένει στους «μπλε» ο Terry

Στην Chelsea θα παραμείνει, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ο αρχηγός της Chelsea, John Terry, καθώς οι Λονδρέζοι δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν δανεικό, σύμφωνα με πηγές του Sky Sports.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Bournemouth έκανε «κρούση» στην Chelsea για τον έμπειρο αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, ελπίζοντας να αντικαταστήσουν έτσι τον Nathan Ake, που ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο μετά από επιθυμία του Antonio Conte.

Ο 36χρονος Terry δεν έχει θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή του τη φετινή σεζόν και μετρά μόλις οκτώ συμμετοχές φέτος, πέντε εκ των οποίων είναι στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, με δεδομένη την προτίμηση του Conte στην τριάδα Gary Cahill-David Luiz-Cesar Azpilicueta, αλλά και την επιστροφή των Kurt Zouma και Nathan Ake, πολύ δύσκολα ο αρχηγός των μπλε θα δει το συμβόλαιό του να ανανεώνεται, ενώ η επικείμενη επιστροφή τον Ιούλιο του Andreas Christensen προσθέτει μια ακόμη λύση στα μετόπισθεν.

Να σημειωθεί πως ο Terry αποβλήθηκε στην αναμέτρηση του κυπέλλου απέναντι στην Peterborough και έτσι δεν θα δώσει το «παρών» στο σαββατιάτικο ματς της ομάδας του απέναντι στην πρωταθλήτρια Leicester, όπου οι Λονδρέζοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Tottenham.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *