Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει στο Januzaj ο Moyes

Τις ικανότητες του Βέλγου θέλει να εκμεταλλευθεί ο τεχνικός της Sunderland, σε μια περίοδο όπου η ομάδα του αντιμετωπίζει πολλούς τραυματισμούς.

Ο Januzaj πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Liverpool, αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό, μια θέση καινούργια για εκείνον. Η απόδοσή του εντυπωσίασε το Moyes, ο οποίος επεσήμανε πως θα τον χρησιμοποιήσει ξανά στην ίδια θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σκωτσέζος προπονητής: «Νομίζω πως ο Adnan μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις μπροστά. Μπορεί να αγωνιστεί στο 7, το 10 και το 11. Θεωρώ επίσης πως είναι κι ένας καλός επιθετικός, οπότε τον χρησιμοποιήσαμε κι εκεί».

Σχετικά με την πορεία της ομάδας του, ανέφερε: «Υπήρξε βελτίωση και θα υπάρχει όσο συνεχίζουμε. Δεν αμφιβάλλω για αυτό. Θα έχουμε σκαμπανεβάσματα μερικές φορές, αλλά η δουλειά μας τώρα είναι να χτίσουμε πάνω στις τέσσερις καλές νίκες που είχαμε πρόσφατα, με δύο ή τρείς καλές εμφανίσεις. Είχαμε κακές στιγμές, αλλά οφείλουμε να χτίσουμε σε ό,τι κάνουμε σε αυτό το επίπεδο, θα μας δώσει μια μεγάλη ευκαιρία για να παραμείνουμε. Ο μεγάλος στόχος είναι ως θέλουμε να δούμε βελτίωση στις εμφανίσεις μας και οι παίκτες να παίζουν καλύτερα στα παιχνίδια. Έχετε δει τον Jordan Pickford, τη βελτίωση του Papy, του Victor επίσης. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν δείξει μεγάλη βελτίωση τους τελευταίους μήνες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *