Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιόδοξος για Alexis ο Wenger

Την πίστη ότι η διοίκηση της Arsenal θα έρθει σε συμφωνία με τον Alexis Sanchez και ο σούπερ-σταρ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του εξέφρασε ο Arsene Wenger.

Θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Alexis Sanchez στην Arsenal με τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό να αξιώνει ένα μεγάλο συμβόλαιο για να παραμείνει στο Emirates. Σαν να μην έφτανε αυτό, την εμφάνιση τους έκαναν δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες από την Κίνα να ενδιαφέρονται για τον παίκτη, δίνοντας του φυσικά αστρονομικά ποσά για να τον προσεγγίσουν, ενώ υπήρξε και δημοσίευμα το οποίο έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Chelsea.

Ο Arsene Wenger θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης του θέλει να μείνει στους «Κανονιέρηδες» και η διοίκηση θα κάνει ότι είναι δυνατό για να τον κρατήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πάντα ξεκινούν όλα με τα λεφτά και τελειώνουν με τα λεφτά και στο μεταξύ οι παίκτες θέλουν να μείνουν ή να φύγουν. Όταν οι παίκτες θέλουν να μείνουν είναι πιο εύκολη η συμφωνία. Μπορούμε σίγουρα να βρούμε μία συμφωνία. Δεν μπορείς να βάλεις το σύλλογο σε κίνδυνο για τους παίκτες. Πιστεύω πως θα γίνει ότι είναι δυνατό για να τους κρατήσουμε και θα πάμε όσο ψηλά μπορούμε για να βρούμε μία πρόταση. Αυτό είναι όλο. Αυτός είναι ο τρόπος που μανατζάρεις έναν σύλλογο.  Ο Alexis Sanchez είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης που θέλει να μείνει. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τη συμφωνία. Θα γίνει με τη θέληση μας»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *