Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλήγμα με Henriksen για Hull

Ο Markus Henriksen της Hull αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Manchester United για το League Cup και οι εξετάσεις έδειξαν ότι θα απουσιάσει για 2-3 μήνες.

Δεν μπορεί να βρει ηρεμία η Hull φέτος. Σαν να μην τις έφταναν τα αγωνιστικά της προβλήματα και το φτωχό της ρόστερ, αναμένεται να αποδυναμωθεί κι άλλο για τους επόμενους μήνες. Εν μέσω δημοσιευμάτων πως η αποχώρηση του Snodgrass πλησιάζει, ο Marco Silva θα πρέπει να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον χωρίς τον έτερο επιθετικό του μέσο, Markus Henriksen. Ο 24χρονος Νορβηγός τραυματίστηκε στον ώμο στον αγώνα με την United και θα λείψει για 2-3 μήνες από τα γήπεδα.

O Eriksen ήρθε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή στη Hull το καλοκαίρι, ως δανεικός από την AZ Alkmaar. Αγωνίστηκε 11 φορές στο 1ο μισό της Premier με τις «τίγρεις» οι οποίες αποφάσισαν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Ιανουάριο. Μόλις 1 βδομάδα μετά όμως, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και η διοίκηση της Hull θα έχει να λέει πως (εκ των υστέρων) πραγματοποίησε άλλη μια αποτυχημένη κίνηση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *