Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στην QPR ο Lua Lua

Στην QPR με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Kazenga Lua Lua.

Ο παίκτης, που πραγματοποίησε 146 εμφανίσεις με τη φανέλα της Brighton, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της QPR μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Lua Lua για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να βγώ στο γήπεδο και να βοηθήσω την QPR να ανέβει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μου ξεκαθάρισε τι θέλει από μένα. Είναι καλός προπονητής και μόλις μου έδειξε το ενδιαφέρον του, το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου ήταν να συμφωνίσω. Το μόνο που θέλω είναι να μπω, να αποδείξω την αξία μου και ελπίζω να ευχαριστήσω τους οπαδούς με τις εμφανίσεις μου. Η ευθύνη του να μπω μέσα και να βοηθήσω την QPR, είναι κάτι που πραγματικά με συναρπάζει».

Ο προπονητής της QPR Ian Holloway, δήλωσε: «Το να πάρουμε κάποιον με την ικανότητα του Kazenga, είναι κάτι που χρειαζόμασταν αυτή τη στιγμή. Θεωρώ πως μας δίνει κάτι που μας έλειπε. Έχει πάθος, πνεύμα νικητή και εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Είναι μια καλή συμφωνία δανεισμού για μας και μια φανταστική ευκαιρία για μένα να δουλέψω με κάποιον που πραγματικά εκτιμώ. Νομίζω πως οι οπαδοί μας θα τον αγαπήσουν. Είναι πεινασμένος, θέλει να γίνεται καλύτερος και να δουλεύει σκληρά. Θεωρώ πως μπορεί να πετύχει γκολ, για να βοηθήσει τους επιθετικούς μας».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *