Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ύμνοι Pochettino για τους παίκτες του

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του στη χθεσινή νίκη κόντρα στην Chelsea, εμφανίστηκε ο Αργεντινός τεχνικός.

Τα δύο γκολ του Delle Alli έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί των «Μπλε», οδηγώντας τα «Σπιρούνια» στην τρίτη θέση της Premier League. Ο Pochettino τόνισε πως θα συγχαρεί του ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη νίκη, ωστόσο το σημαντικότερο είναι να μην επαναπαυθούν και να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής: «Το πιο σημαντικό είναι πως ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Για αυτό αισθανόμαστε πολύ περήφανοι, επειδή η εμφάνιση ήταν αρκετά συμπαγής. Για μένα, το πιο ευχάριστο πράγμα είμαι ότι δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε ομάδα που παλεύει για μεγάλα πράγματα. Οφείλουμε να προσπαθούμε και να αυξήσουμε το επίπεδό μας και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Στο μυαλό μου υπάρχει τώρα το επόμενο παιχνίδι, αλλά πρώτα από όλα θα συγχαρώ τους παίκτες μου, επειδή ήταν φανταστικοί. Είμαστε σε καλή θέση, είμαστε τρίτοι και νιώθουμε χαρούμενοι, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος για να τελειώσει η σεζόν».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *