Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δίνει 70 εκατομμύρια για Βαράν η Τσέλσι

Οταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ενόχλησε» τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν, οι Μαδριλένοι όρισαν την τιμή του Γάλλου στόπερ στα 70 εκατομμύρια ευρώ. O διεθνής αμυντικός από το Λιλ έχει απασχολήσει και την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως πλέον στο χορό μπαίνει πολύ δυνατά και η Τσέλσι, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» είναι αποφασισμένη να δαπανήσει τα χρήματα που ζητά η Ρεάλ ώστε να φέρει στο Λονδίνο τον 28χρονο παίκτη.

Στις αποδόσεις για τη μεταγραφή του Βαράν, η Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο πλέον, όπως βλέπουν όσοι έχουν κάνει Interwetten εγγραφή.

Φέτος η Τσέλσι έχει δείξει επιθετική δεινότητα, αλλά η άμυνά της έχει πολλά προβλήματα, αφού οι Ρούντιγκερ, Ζουμά και Κρίστενσεν δεν έχουν πείσει. Μία μεταγραφή όπως αυτή του Βαράν θα φέρει ποιότητα στην άμυνα. Και με δεδομένο ότι ο παίκτης δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2022, η Ρεάλ είναι πλέον ανοικτή στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει στη σωστή τιμή.

Ο Βαράν έφτασε στη Μαδρίτη το 2011, στα 18 του, έχοντας ήδη μια γεμάτη χρονιά ως επαγγελματίας, με τη φανέλα της Λανς. Για την απόκτησή του η ομάδα της Μαδρίτης είχε τότε δαπανήσει δέκα εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που έχει βγάλει με το παραπάνω με την αγωνιστική του παρουσία. Εκτοτε μετρά 357 εμφανίσεις με τους «Μερένχες» σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ 73 φορές έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η Τσέλσι, φαβορί για την απόκτηση του Βαράν σύμφωνα με τους Ισπανούς, είναι η επόμενη αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον νικητή να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *