Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ίσως να παραμείνει ο Ulloa

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει εν τέλει στη Leicester και μετά το καλοκαίρι άφησε ο φορ της ομάδας, Leonardo Ulloa, τονίζοντας παράλληλα τη διαφορά που υπάρχει με τον Craig Shakespeare.

Ο Αργεντινός άσος είχε πάρει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής επί Claudio Ranieri, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς όμως τώρα δείχνει να επανέρχεται σταδιακά. Μάλιστα, τον περασμένο Γενάρη είχε φτάσει ένα βήμα πριν την έξοδο από τους «Foxes» και είχε καταθέσει και αίτημα μεταγραφής.

«Μετά τη φυγή του Claudio, ανάρρωσα από τους τραυματισμούς μου και επέστρεψα στην ομάδα. Είναι διαφορετικά από τότε που ο Shakey (Shakespeare) ήρθε στην ομάδα. Βγάλαμε μια καλή αντίδραση και άλλαξε τη δυναμική μας. Με τον Shakey προπονούμαι καλά και όποτε έχω την ευκαιρία δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Με καταλαβαίνει και καταλαβαίνω τι θέλει από μένα. Μετά από αυτό, προπονούμαι σκληρά για να έχω μια ευκαιρία να αγωνιστώ, κάτι που απολαμβάνω πάντα. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα συμβεί. Έχουμε έξι ματς ακόμα και πρέπει να τελειώσουμε με καλές εμφανίσεις. Μετά από αυτό, θα δούμε τι θα συμβεί με την δική μου περίπτωση», δήλωσε ο Ulloa.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *