Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιοδοξία για Bellerin στην Arsenal

Την πεποίθηση πως θα καταφέρουν να κρατήσουν στο ρόστερ τον Hector Bellerin και τη νέα σεζόν, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Barcelona, εκφράζουν οι άνθρωποι της Arsenal.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ συνδέεται διαρκώς με την ομάδα από την Καταλονία, ενώ του γίνονται συχνά και σχετικές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, με τον ίδιο πάντως να μην αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής. H Arsenal πάντως από τη μεριά της χαρακτηρίζει ως εντελώς ανυπόστατα τα σενάρια που φέρουν τον νεαρό σε προχωρημένες επαφές με την «Barca».

Άλλωστε, υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μόλις πέρυσι, και επομένως η ομάδα του έχει το «πάνω χέρι» σε οποιαδήποτε περίπτωση. Παρότι όμως υπάρχει αλληλοσεβασμός, το γεγονός ότι η Barcelona αναζητά έναν δεξιό μπακ και ο Bellerin είναι ο πρώτος στόχος της, σίγουρα δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Μάλιστα, ο νεαρός άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ισπανικής ομάδας και η επιστροφή του εκεί κάποια στιγμή μοιάζει παραπάνω από πιθανή, όχι όμως στο άμεσο μέλλον. Να σημειωθεί πως ο Bellerin τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις και πέτυχε ένα τέρμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *