Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απάντησε σε Mourinho ο Wenger

Τα χτεσινά σχόλια περί χρημάτων από τον Πορτογάλο τεχνικό των ‘Κόκκινων Διαβόλων’ δεν άφησαν αδιάφορο τον Arsene Wenger που σχολίασε το θέμα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

Με το βαθμολογικό κενό ανάμεσα σε Manchester United και Manchester City να μεγαλώνει όλο και περισσότερο μετά τις 2 ισοπαλίες των ‘Διαβόλων’, ο Mourinho χτες κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τη διοίκηση της Manchester United για τα ποσά που ξοδεύει την μεταγραφική περίοδο. Ερωτηθείς ο προπονητής απάντησε πως τα £300m που έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής στον σύλλογο δεν είναι αρκετά, ιδιαίτερα τη στιγμή που ομάδες όπως η Man City ξοδεύει λεφτά για αμυντικούς στην τιμή των επιθετικών.

Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής της Arsenal δεν το άφησε ασχολίαστο και ανέφερε σε συνέντευξή του:

«Βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση εδώ 21 χρόνια, οπότε δεν μπορώ να αρχίσω να παραπονιέμαι τώρα.»

«Υπήρχαν πάντα τρεις ή τέσσερις ομάδες πλουσιότερες από ό,τι είμαστε εμείς. Έχω μάθει να το αντιμετωπίζω. Ασχολούμαστε με τη δική μας κατάσταση, όπως μπορούμε. Η Manchester City, η Chelsea και η Manchester United είναι πολύ πλουσιότερα κλαμπ από εμάς. Πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους για να είμαστε επιτυχείς.»

Η αλήθεια είναι πως κάθε οπαδός αναρωτιέται πότε ο Wenger θα βρει τρόπους να είναι επιτυχείς στην Arsenal καθώς το τελευταίο πρωτάθλημα που πανηγύρισε ήταν με τους θρυλικούς Invincibles.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *