Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποδέσμευσε τρεις βετεράνους η Palace

Δίχως τρεις «βετεράνους» θα βρει η νέα σεζόν την Crystal Palace, καθώς όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ορισμένοι σημαντικοί παίκτες του συλλόγου βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι Fraizer Campbell, Mathieu Flamini και Joe Ledley συμπεριελήφθησαν στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα μείνουν ελεύθεροι από το σύλλογο, μιας και δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαιά τους. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποχωρούν καθώς η Palace σκοπεύει να προβεί σε ολική ανανέωση, ξεκινώντας με την πρόσληψη νέου προπονητή.

Ο Campbell μετακινήθηκε στην Palace το 2014 από την Cardiff, όμως πέτυχε μόλις οκτώ γκολ σε 50 εμφανίσεις μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το Sky Sports, για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται η νεοφώτιστη Brighton. Ο Flamini έμεινε μόλις μια σεζόν, καθώς αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη από την Arsenal ως ελεύθερος, αγωνιζόμενος μόνο 13 φορες, ενώ ο Ledley ήταν θεμελιώδης τα τελευταία τρία χρόνια, αγωνίστηκε 97 φορές και έχει συνδεθεί με την Cardiff.

Πλην των τριών, παρελθόν από την Crystal Palace ενδέχεται να αποτελέσουν επίσης και οι Jonathan Benteke, Ezekiel Fryers και Kwesi Appiah.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *