Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποσύρεται από τη διεκδίκηση Fabinho η United

Απομακρύνεται η περίπτωση του Fabinho από την Manchester United, καθώς πλέον οι «Red Devils» στρέφονται σε άλλες λύσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της Manchester Evening News.

Όπως υποστηρίζεται, ο Jose Mourinho, η ομάδα του οποίου φάνταζε ως το φαβορί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου της Monaco, δεν σκοπεύει να πιέσει για ένα τέτοιο deal και κοιτάζει άλλες περιπτώσεις. Κυριότερες εκ των οποίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνες των Nemanja Matic και Eric Dier.

Ο Fabinho αποτέλεσε έναν εκ των μεγάλων διακριθέντων της Monaco τη φετινή σεζόν και έχει βρεθεί από πέρυσι στο στόχαστρο του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος όμως αναζητά έναν παίκτη που θα βοηθήσει τον Paul Pogba στον άξονα και δείχνει μια σαφή προτίμηση στον άσο της Chelsea. Άλλωστε, έχει ξανασυνεργαστεί με τον Matic στο Λονδίνο και ήταν εκείνος που τον βοήθησε να «εκτοξευθεί» ως παίκτης, με αποτέλεσμα τώρα να τον θέλει και στο Μάντσεστερ.

Βέβαια, σε περίπτωση που οι «μπλε» προβούν στην απόκτηση του Tiemoue Bakayoko, η πώληση του Matic μοιάζει αρκετά πιθανή, αν και θα προτιμήσουν να παραχωρήσουν τον Σέρβο σε μη ανταγωνιστική τους ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *