Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποχαιρετά ο Mertesacker

Στην πόρτα της εξόδου από την Arsenal βρίσκεται ο βετεράνος αμυντικός, Per Mertesacker, ο οποίος είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Γερμανός άσος, που ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο κατά τη θερινή προετοιμασία των Gunners, δεν έχεο καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής τη φετινή σεζόν και, με την παρουσία των Laurent Koscielny και Shkodran Mustafi, πολύ δύσκολα θα ξανακερδίσει τη θέση βασικού στο σύνολο του Arsene Wenger.

Σύμφωνα με την Times, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο ο Mertesacker να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Bundesliga, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση, με την πρώην ομάδα του, Werder Bremen, να φαντάζει ιδανικός προορισμός.

Να σημειωθεί πάντως πως το συμβόλαιο του 32χρονου αμυντικού με την Arsenal εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για επέκτασή του, με αποτέλεσμα η πεντέμισι ετών καριέρα του στο Λονδίνο να δείχνει πως πλησιάζει στο τέλος της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *