Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Από τη City στη Villareal

Μετά την προσθήκη του Bernardo Silva και τις αποχωρήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών ως ελεύθεροι, είχαμε και την πρώτη πώληση στο στρατόπεδο της Manchester City.

Πρόκειται για τον Enes Unal, τον 20χρονο επιθετικό ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Villareal, έπειτα από μόλις δύο χρόνια στην ομάδα και δίχως να έχει καταφέρει να φορέσει τη φανέλα της. Ο Τούρκος φορ παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Genk, NAC Breda και Twente, με την οποία και τα πήγε καλά φέτος πετυχαίνοντας 19 τέρματα.

Το ποσό που θα λάβουν οι «Citizens» από την πώλησή του θα φτάσει τα 12 εκατομμύρια λίρες, ενώ διατηρούν και δικαίωμα επαναγοράς του έναντι 17,5 εκατομμυρίων στο μέλλον. Ο Unal υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το «κίτρινο υποβρύχιο» και θα επιδιώξει να δικαιώσει τις προσδοκίες, κάτι που δεν είχε την ευκαιρία να κάνει στο Etihad λόγω της παρουσίας των υπόλοιπων επιθετικών.

Να σημειωθεί πως η City είχε αποκτήσει τον Unal το 2015, από την Bursaspor, ενώ ο παίκτης στους τρεις μετέπειτα δανεισμούς του σκόραρε συνολικά 30 φορές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *