Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν σκέφτεται Αγγλία ο Allardyce

Μπορεί τις τελευταίες ώρες αρκετοί να τον θέλουν να αναλαμβάνει τα ηνία της Leicester μετά την απομάκρυνση του Shakespeare, ο Allardyce όμως έχει βάλει πλώρη για αλλού.

Σύμφωνα με το Sky Sports News, ο 62χρονος πρώην προπονητής των «Τριών Λιονταριών» σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Αμερική και αυτό για χάρη της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Παρόλο που ο Allardyce θα μπορούσε να αποτελεί μια έξοχη μεταγραφή για τον πάγκο των «Αλεπούδων», ο τεχνικός δεν φαίνεται να σκέφτεται καθόλου αυτό το ενδεχόμενο αλλά ούτε και το ενδεχόμενο παραμονής στην Premier League.

Τον Ιούλιο μάλιστα είχε κάνει τις εξής δηλώσεις:

«Να έρθει τώρα μια ομάδα και να πει «έλα και σώσε μας», δεν νομίζω ότι αυτό είναι για μένα τώρα. Ήμουν εκεί και το έκανα, αν πρέπει να επιλέξω κάτι, θα ήταν να είναι μια θέση σε εθνική ομάδα. Αυτό θα μπορούσε να είναι σωστό για μένα και θα ένιωθα ότι έχω μια καλή ευκαιρία και ίσως θα μπορούσα να πείσω (η σύζυγός μου) τη Lynn να με αφήσει να κάνω κάτι τέτοιο.»

Πρόσφατα ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αμερικής Bruce Arena παραιτήθηκε, κίνηση που αφήνει κενή τη θέση για τον Allardyce.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *