Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενδιαφέρον της United για Varane και άλλους τρεις

Τον αμυντικό της Real Madrid, Raphael Varane, φαίνεται πως έχει για τα καλά στη λίστα της η Manchester United, σύμφωνα με πηγές του Sky Sports.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο προέκυψε σήμερα, οι «Red Devils» έχουν τον Γάλλο άσο σε μια τετραμελή λίστα, η οποία περιλαμβάνει τους «εκλεκτούς» του Jose Mourinho για το κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, η λίστα αυτή απαρτίζεται επίσης από τους Michael Keane (Burnley), Virgil van Dijk (Southampton) και Victor Lindelof (Benfica).

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η Real Madrid ενδιαφέρεται έντονα να εντάξει στο δυναμικό της τον David de Gea, και έτσι δεν αποκλείεται σε περίπτωση που η United κάνει κίνηση για τον Varane, να συμπεριλάβει στην προσφορά της προς τους Μαδριλένους και τον Ισπανό πορτιέρο.

Επίσης, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Mourinho έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε έναν ακόμη άσο των Μαδριλένων, τον Alvaro Morata. Και αυτό διότι ο Ισπανός φορ θα μπορούσε να αντικαταστήσει, αλλά και στη συνέχεια να πλαισιώσει, τον Zlatan Ibrahimovic, που αναρρώνει από σοβαρό τραυματισμό. Βέβαια, το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει πολύ λιγότερες πιθανότητες, μιας και ο Morata τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται «κλεισμένος» από την AC Milan.

One Comment

  1. Πετρος

    Ιούνιος 2, 2017 at 6:03 μμ

    τα πιασαμε τα λεφτα μας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *