Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει στη Barcelona o Bravo (;)

Την επιστροφή του στην Ισπανία και την Barcelona σκέφτεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί, ο τερματοφύλακας της Manchester City, Claudio Bravo.

Λιγότερο από έξι μήνες που ο Χιλιανός πορτιέρο αποχώρησε από τους Blaugrana για λογαριασμό των Citizens, δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και δέχεται συχνά κριτική από τον Τύπο.

Ο Bravo έφτασε «μετά βαϊων και κλάδων» το καλοκαίρι στη City, προερχόμενος από «γεμάτες» χρονιές στην Barcelona, με στόχο να αντικαταστήσει τον Joe Hart, όμως μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει κάτι θεαματικό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προβεί σε λάθη που τελικά στοίχισαν.

Μάλιστα, το ισπανικό περιοδικό Don Balon το πήγε ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι ο 33χρονος θέλει να επιστρέψει στο Camp Nou ακόμη και ως αντικαταστάτης του βασικού τερματοφύλακα, Marc-Andre Ter Stegen, ενώ χθες κυκλοφόρησαν και σενάρια που ήθελαν τον Pep Guardiola να έχει βάλει στο στόχαστρο τον πορτιέρο της Benfica, Ederson Moraes.

Εντούτοις, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πράγματα, ο τεχνικός της City σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Bravo είναι χαρούμενος στο Μάντσεστερ και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *