Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει United ο Fabinho

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να μεταγραφεί στο Old Trafford εμφανίζεται ο Βραζιλιάνος Fabinho, κάτι που παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ο μέσος της Monaco, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευχέρεια ως δεξί μπακ, έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Jose Mourinho στη Real Madrid, ενώ έχει και τον ίδιο ατζέντη με τον Πορτογάλο, τον γνωστό Jorge Mendes. O Fabinho αποτέλεσε ένα βασικότατο και εξαιρετικά σημαντικό στέλεχος της ομάδας της Monaco που έφτασε φέτος στα ημιτελικά του Champions League και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ligue 1.

Ο ίδιος, λοιπόν, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Esporte Interativo για το ενδεχόμενο προσφοράς από τη United, σημείωσε: «Είναι μια δελεαστική προσφορά. Πρώτα βέβαια θα μιλήσω με τον ατζέντη μου, αλλά και με τη Monaco για να αποφασίσουμε το σωστό. Αλλά πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο αναμφισβήτητα, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά».

Να σημειωθεί πως ο 23χρονος απασχολεί από πέρυσι τους «Red Devils», οι οποίοι πάντως έχουν συνδεθεί έντονα και με τον Nemanja Matic της Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *