Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μίλησε για την Tottenham o Veltman

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ajax, δίχως όμως να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να απορρίπτει τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Tottenham, εμφανίστηκε ο Joel Veltman.

Ο Ολλανδός αμυντικός του «Αίαντα» φέρεται να αποτελεί στόχο του Mauricio Pochettino, χωρίς όμως να έχει γίνει καμία επίσημη κρούση από τους «Spurs», κάτι που ξεκαθάρισε και ο ίδιος. Και ενώ αυτή τη στιγμή του έχει προταθεί νέο συμβόλαιο για να παραμείνει στην ολλανδική πρωτεύουσα, η αποχώρησή του μοιάζει αρκετά πιθανή.

«Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου αλλά δεν γνωρίζει κάτι περί ενδιαφέροντος από την Tottenham. Ο Vincent Janssen μου έκανε πλάκα πως θα γίνουμε συμπαίκτες, όμως δεν υπάρχει κάτι ως τώρα. Έχω ένα ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό μου, επομένως λογικά είτε θα ανανεώσω είτε θα πωληθώ. Αυτή είναι η μόνη λογική. Θα υπάρξει κάτι πιο ξεκάθαρο μετά τις διακοπές, ωστόσο η μεταγραφή μοιάζει πιθανότερη επιλογή από ποτέ. Η προσφορά του Ajax είναι μια ωραία χειρονομία, θέλουν να παραμείνω. Όμως ίσως αυτή τη στιγμή να πρέπει να κοιτάξω άλλες επιλογές, αν εμφανιστεί ο κατάλληλος σύλλογος. Τώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν βιάζομαι», σημείωσε ο 25χρονος άσος.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Veltman αγωνίστηκε 44 φορές με τον Ajax σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό του Europa League όπου η ομάδα του ηττήθηκε από τη Manchester United.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *