Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέο πρόβλημα με Costa στην Chelsea

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Diego Costa θα αποχωρούσε τελικά από την Chelsea, με προορισμό την πολυαγαπημένη του Atletico, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τους «μπλε» για την απόκτηση του Romelu Lukaku, προέκυψαν νέα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός επιθετικός, αφότου ειδοποιήθηκε από τον Antonio Conte να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Atletico και μόνο, όμως η ισπανική ομάδα έχει τιμωρηθεί από τη FIFA με απαγόρευση μεταγραφών. Ωστόσο, υπήρχε και εξεταζόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταγραφεί πρώτα στην Atletico και εν συνεχεία να δοθεί δανεικός σε κάποιον άλλο σύλλογο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να αγωνίζεται και να μη χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκείνο όμως που αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail, είναι πως το σενάριο αυτό δεν είναι εφικτό, αφού σύμφωνα με τη FIFA για να παραχωρηθεί ένας ποδοσφαιριστής δανεικός, θα πρέπει πρώτα να είναι εγγεγραμμένος στη νέα του ομάδα -την Atletico στην προκειμένη περίπτωση- κάτι που βάσει της τιμωρίας απαγορεύεται να συμβεί τώρα. Έτσι, εν ολίγοις ο Costa θα πρέπει να βρει άλλο σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του και μέχρι στιγμής δείχνει διατεθειμένος να «πατήσει» πάνω στο συμβόλαιό του μέχρι να βρει την κατάλληλη προσφορά.

Αυτό φυσικά δημιουργεί επιπλέον «πονοκέφαλο» στην Chelsea και τον Conte, που θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες πώλησης του Ισπανού προκειμένου να ξεκινήσουν το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *