Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά για Mahrez η Juventus

Στην περίπτωση του Riyad Mahrez φαίνεται πως στρέφεται ξανά η Juventus, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, προκειμένου να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής της.

Οι Ιταλοί είχαν ενδιαφερθεί ξανά για τον άσο της Leicester, ωστόσο το ενδιαφέρον ατόνησε στην πορεία μιας και στράφηκαν σε άλλες λύσεις. Τώρα όμως, ο Αλγερινός άσος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για την «Γηραιά Κυρία», καθώς οι περιπτώσεις των Douglas Costa και Angel Di Maria δείχνουν να συγκεντρώνουν λιγότερες πιθανότητες.

Ο Mahrez έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το King Power Stadium αυτό το καλοκαίρι και όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στην «κούρσα» της απόκτησής του έχουν ήδη μπει οι Arsenal, Chelsea και ίσως η Barcelona υπό προϋποθέσεις. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη προσφορά, κάτι που όμως δεν αποκλείεται να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Να σημειωθεί πως οι «Foxes» ζητούν περίπου 40 εκατομμύρια λίρες για την πώληση του αστέρα τους, ποσό που όμως «φρενάρει» τους υποψηφίους μνηστήρες, μιας και φέτος δεν έπιασε τα περσινά στάνταρ απόδοσής του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *