Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Οι οπαδοί θέλουν να χάνει η Arsenal»

Την πεποίθηση πως πολλοί από τους οπαδούς της Arsenal θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους να χάνει, προκειμένου να απομακρυνθεί ο Arsene Wenger, εξέφρασε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Paul Merson.

Ο Αλσατός τεχνικός έχει δεχθεί σφοδρή κριτική το τελευταίο διάστημα και έχουν ξεκινήσει αρκετές διαμαρτυρίες για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας, κάτι που όπως προβλέπει ο Merson θα συνεχιστεί.

«Υπάρχουν οπαδοί που θέλουν τώρα η ομάδα να χάνει. Πιστεύω πως έχουμε φτάσει στο σημείο να μην υπάρχει καμία διαφορά, είτε ο Wenger μείνει είτε φύγει. Η σεζόν έχει αμαυρωθεί τόσο πολύ, που οι φίλαθλοι δεν νοιάζονται, έχουν χάσει κάθε στάλα ενδιαφέροντος. Είπα πέρυσι πως αν η ομάδα δεν κατακτούσε τον τίτλο σε μια χρονιά που τον κατέκτησε η Leicester, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Όμως τελικά αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο», σημείωσε αρχικά ο Merson στο ESPN.

Στην συνέχεια, εξαπέλυσε επίθεση και στους ποδοσφαιριστές των «Gunners»: «Το πρόβλημα για μένα είναι η δύναμη που έχει στα χέρια του (σ.σ. ο Wenger). Κανείς δεν του λέει τίποτα και υπάρχει μια αλαζονεία από πλευράς του. Συνεχώς λέει πως θα αποφασίσει μόνος του τι θα συμβεί στο μέλλον. Όσο για τους παίκτες, ο τρόπος που πανηγύρισαν το πρώτο γκολ με τη City ήταν λες και έπαιζαν φιλικό προετοιμασίας, είναι ανήκουστο. Έχεις χάσει έξι στα τελευταία εννέα ματς, βρίσκεσαι υπό πίεση και η ισοφάριση αποτελεί μια μεγάλη στιγμή. Χάνεις με 1-0 και είσαι τυχερός που δεν έχεις δεχθεί δύο ή τρία, και έπειτα βλέπεις τον Walcott και τον Koscielny να μοιάζουν αδιάφοροι». 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *