Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Mahrez περιμένει την Arsenal

«Θολό» παραμένει το μέλλον του Riyad Mahrez, ο οποίος εξακολουθεί να καθυστερεί τη μετακίνησή του στη Roma περιμένοντας μήπως φτάσει ικανοποιητική πρόταση από την Arsenal.

Παρά το πλήθος δημοσιευμάτων που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τους Ρωμαίους για τη μεταγραφή του στο Olimpico, και το γεγονός ότι αρχικά ήθελε να αγωνιστεί σε σύλλογο που θα βρίσκεται στο Champions League, φαίνεται ότι ο 26χρονος εξτρέμ δεν βιάζεται να αποχωρήσει από τη Leicester αφού ελπίζει σε προσφορά από τους «Gunners».

Άλλωστε ο Arsene Wenger έχει εκφράσει την εκτίμησή του στις ικανότητες του Mahrez και σύμφωνα με τη Sun περιμένει να δει τι θα συμβεί με την υπόθεση του Alexis Sanchez, ευελπιστώντας πως αν ο Χιλιανός αποχωρήσει εκείνος θα χριστεί αντικαταστάτης του. Η Roma από τη μεριά της έχει δει ήδη μια πρόταση για τον Αλγερινό διεθνή να απορρίπτεται από τους «Foxes», όμως σκοπεύει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να τον αποκτήσει.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος έχει ήδη εκφράσει την απόφασή του να αποχωρήσει από το King Power Stadium και οι επόμενες εβδομάδες ενδέχεται να αποβούν καθοριστικές για την καριέρα του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *