Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παραμένει μετέωρο το μέλλον του Szczesny

Σε συζητήσεις με τον Arsene Wenger για το μέλλον του ενδέχεται να έρθει το επόμενο διάστημα ο Wojciech Szczesny, προκειμένου να καθοριστεί το μέλλον του στους «Gunners».

Ο Πολωνός τερματοφύλακας ανήκει στην Arsenal και τις δύο προηγούμενες σεζον αγωνίστηκε ως δανεικός στην Roma, ενώ τώρα ενδέχεται να υπάρξει νέα συνάντηση με την ομάδα του προκειμένου να δει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Szczesny βρίσκεται στο στόχαστρο της φιναλίστ του Champions League, Juventus, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 14 εκατομμυρίων λιρών.

Ο ατζέντης του, από τη μεριά του, μπορεί να μην επιβεβαιώνει τη συμφωνία με τους Ιταλούς, όμως περιμένει ουσιαστικά τις συζητήσεις με τον Wenger.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Juventus. O Szczesny δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Wenger, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της Arsenal για τα επόμενα δύο χρόνια», τόνισε ο εκπρόσωπος του 27χρονου πορτιέρο.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του υποστήριξε πως θα του άρεσε να επιστρέψει στο Λονδίνο, ενώ ο νυν αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Arsenal, David Ospina, βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *