Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παραμένει στην κορυφή της λίστας της City o Sanchez

Καμία εξέλιξη αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Alexis Sanchez δεν υπάρχει το τελευταίο διάστημα, με την Manchester City να εξακολουθεί να καραδοκεί.

Σύμφωνα με πηγές του Sky Sports, ο Pep Guardiola έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον φορ της Arsenal και περιμένει την ολοκλήρωση του Confederations Cup όπου συμμετέχει η Χιλή, για να προσεγγίσει τους «Gunners». Άλλωστε, ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως το μέλλον του βρίσκεται στα χέρια του ατζέντη του και εκείνος θα εξετάσει τις προσφορές.

Πάντως, το όνομα του Sanchez φιγουράρει ψηλά και στη λίστα της Bayern Munich, παρότι ο Arsene Wenger έχει τονίσει πως θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ τόσο τον Χιλιανό όσο και τον Mesut Ozil, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν του χρόνου το καλοκαίρι. Στα «συν» πάντως για την City το γεγονός πως ο Alexis έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Guardiola και γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.

Να σημειωθεί πως εκτός του προαναφερθέντος, οι «Citizens» έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση δυο ακόμη μπακ, με τους Benjamin Mendy και Kyle Walker να αποτελούν ιδανικούς στόχους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *