Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σπάει το ρεκόρ δαπάνης της η Brighton

Έτοιμη να σπάσει το δικό της ρεκόρ δαπάνης προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά είναι η Brighton, η οποία κατάφερε φέτος να εξασφαλίσει την επιστροφή της στην Premier League.

Συγκεκριμένα, η «νεοφώτιστη» ομάδα φημολογείται πως προσφέρει 5,2 εκατομμύρια λίρες στη Valencia για να αποκτήσει τον πορτιέρο Mat Ryan. Το ποσό αυτό θα αποτελέσει το μεγαλύτερο που έχει δοθεί για μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ο Ryan είναι διεθνής με την Αυστραλία.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από την Central Coast Mariners της πατρίδας του, πριν μετακομίσει το 2013 στη βελγική Genk, όπου έμεινε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια πήγε στην ισπανική Valencia, υπογράφοντας εξαετές συμβόλαιο, για να επιστρέψει όμως στη Genk με τη μορφή δανεισμού. Και παρά το γεγονός πως ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να γίνει βασικός στο Mestalla, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει εκ νέου, με τη Brighton να είναι ενδιαφερόμενη.

Να σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά θα σημάνει το τέλος του David Stockdale, του νυν βασικού πορτιέρο της Brighton, ο οποίος δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με το σύλλογο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *