Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Τρίτης: Μπενφίκα – Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μπενφίκα – Γιουβέντους ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Πλήρη υπεροχή έχει η Μπενφίκα κόντρα στη Γιουβέντους, καθώς σε επτά αναμετρήσεις τους έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στην Πορτογαλία οι «αετοί» μετρούν το απόλυτο των νικών σε τρία παιχνίδια.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Πέρασε αλώβητη και από το «Παρκ Ντε Πρενς» η Μπενφίκα, αποσπώντας την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Το πέναλτι του Εμπαπέ στο 40’ ισοφάρισε επίσης με πέναλτι ο Ζοάο Μάριο στο 62’, σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς. Λίγες φάσεις έγιναν, ο ρυθμός ήταν χαμηλός κι αυτό βόλεψε το σύνολο του Σμιντ που έτσι απέφυγε σχετικά εύκολα την ήττα. Παρέμειναν ισόβαθμες οι δύο ομάδες και πλέον η διαφορά τερμάτων θα κρίνει την πρωτιά σε περίπτωση ισοπαλίας. Μπαίνει στη μάχη με τη Γιουβέντους με πολύ καλή ψυχολογία, μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Πόρτο με 1-0. Η κόκκινη των γηπεδούχων στο 27’ βοήθησε αρκετά την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, με το γκολ του Ράφα Σίλβα στο 72’ να κρίνει την αναμέτρηση και να της δίνει διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Σκέτη απογοήτευση ήταν η Γιουβέντους στο Ισραήλ, δίνοντας στη Μακάμπι Χάιφα τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Δύο τέρματα του Ατζίλι στο πρώτο ημίχρονο (7’, 42’) ήταν αρκετά για να χαρίσουν το τρίποντο στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν αγχώθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι θα χάσουν τον έλεγχο. Έμεινε στους τρεις βαθμούς η «γηραιά κυρία» κι έτσι είναι πολύ κοντά στον αποκλεισμό. Μαθηματικά για να το πετύχει πρέπει να κερδίσει Μπενφίκα και Παρί, και μία από τις δύο να ηττηθεί και από τη Μακάμπι Χάιφα. Ρεαλιστικός στόχος είναι πλέον η τρίτη θέση, και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Μακάμπι αυτή θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Πιο πρόσφατο παιχνίδι της είναι το 4-0 επί της Έμπολι την Παρασκευή. Παραμένει στην όγδοη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την τέταρτη που οδηγεί στο Champions League.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *