Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο Stamford Bridge ο Lampard

Το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, της Chelsea, επισκέφτηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας ο Frank Lampard.

Ο Frank Lampard μπορεί να αποχώρησε το καλοκαίρι του 2014 από την Chelsea και να αγωνίστηκε για ένα διάστημα στην Manchester City, παραμένει όμως ιδιαίτερα αγαπητός. Άλλωστε είναι και ο πρώτος σκόρερ των «Μπλε» στην ιστορία της ομάδας με 211 γκολ.

Ο Άγγλος μέσος βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση των Λονδρέζων και συναντήθηκε με πρώην συμπαίκτες του, όπως τον David Luiz και τον Willian, ενώ είχε συζητήσεις και με τους Eden Hazard και Michy Batshchuayi.

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Ο 38χρονος έμπειρος μέσος αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από την New York και κοιτάει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στις σκέψεις του είναι και η προπονητική καριέρα, ενώ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον Antonio Conte και τη δουλειά που κάνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σαν άνθρωπος της Chelsea είναι πολύ όμορφο να βλέπεις γνώριμα πρόσωπα εδώ. Ο προπονητής προφανώς άλλαξε το σύστημα μετά την ήττα από την Arsenal. Κανείς δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι η ομάδα ή να νικήσει το πρωτάθλημα με αυτή την τακτική. Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός αλλά δεν βλέπω ποιος άλλος μπορεί να φτάσει την Chelsea, άρα πιστεύω την Chelsea να φτάσει στην κορυφή».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *