Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τελειώνει του Defoe, πάει και για Ake η Bournemouth

Προς την ολοκλήρωσή της οδεύει επιτέλους η μετακίνηση του Jermain Defoe στη Bournemouth, αφού ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση και παρουσίασή του.

O βετεράνος Άγγλος φαίνεται πως τα έχει βρει εδώ και αρκετό διάστημα με τους «Cherries», και τελικά θα μάλλον θα ανακοινωθεί εντός του Σαββατοκύριακου, αφήνοντας την Sunderland μετά από δυόμισι χρόνια. Και αυτό διότι υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του που του επέτρεπε να αποχωρήσει ως ελεύθερος σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί.

Φημολογείται πως ο Defoe θα λαμβάνει περίπου 65.000 λίρες την εβδομάδα αν αφήσει την Sunderland για την Bournemouth, έχοντας πετύχει φέτος 15 τέρματα σε 37 εμφανίσεις. Πλην του 34χρονου, στην Bouremouth ασχολούνται και με άλλες περιπτώσεις, όπως εκείνη του Nathan Ake της Chelsea.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ οι «Cherries» αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να «κλείσουν» τον διεθνή Ολλανδό αμυντικό έναντι 20 εκατομμυρίων, με την Chelsea πάντως να αξιώνει ρήτρα επαναγοράς του. Λογικά ένας εκ των Kurt Zouma και Ake θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι (αν όχι και οι δύο), μιας και επιστρέφει και ο Andreas Christensen από τον επιτυχημένο δανεισμό του στη Gladbach.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *