Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τον χαβά της η City

Στον δικό της ρυθμό συνεχίζει να βαδίζει η City, με θύμα αυτήν την φορά την Burnley με σκορ 3-0.

Για ακόμα μια φορά η City ήταν καταιγιστική και επέβαλε τον δικό της ρυθμό, χωρίς να μπορέσουν να ακολουθήσουν οι αντίπαλοι.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Η City μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό, με αποτέλεσμα στο 30′ να κερδίζει πέναλτι, με τον Aguero να ευστοχεί, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία, κάνοντας το 1-0.

Ο ίδιος παίχτης λίγο έλειψε να χριστεί ξανά σκόρερ, καθώς πήρε μία πάσα και εξαπέλυσε ένα σουτ, αλλά ο Pope έκανε μια σπουδαία απόκρουση.

Στο 2ο μέρος και συγκεκριμένα στο 73′, ο David Silva, παίρνει το ριμπάουντ μετά από ένα χάος που επικράτησε μέσα στην περιοχή και κάνει ένα καλό σουτ σημαδεύοντας το κέντρο της εστίας, αλλά ο Pope ηταν για ακόμα μια φορά υποψιασμένος και έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση.

Παρόλα αυτά, στην επόμενη ακριβώς φάση, η City εκτέλεσε ένα κόρνερ, με τον Otamendi να πηδά ψηλότερα από όλους, παίρνοντας μια κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία, διευρύνοντας το σκορ σε 2-0.

2 λεπτά αργότερα, στο 75′ ο De Bruyne πέρασε την μπάλα στον Leroy Sane, με τον δεύτερο να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει ένα έξοχο σουτ στην κάτω δεξιά γωνία, νικώντας τον Pope, κάνοντας το 3-0 για τους «Πολίτες».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *