Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πράσινο φως για αποχωρήσεις από τον Koeman

Την απόφαση να αποχωρήσουν εφόσον το επιθυμούν οι παίκτες που έχουν δείξει δυσαρέσκεια για το χρόνο συμμετοχής τους έχει πάρει ο Ronald Koeman.

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες γύρω από την επιθυμία τόσο του Gerard Deulofeu όσο και του Phil Jagielka να αποχωρήσουν από την Everton. Οι δύο παίκτες των «Toffees» έχουν αγωνιστεί ελάχιστα φέτος, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια και έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν ακόμα και τώρα εάν βρεθεί κάποια πρόταση.

Ο Koeman στη σημερινή συνέντευξη Τύπου θέλησε να ξεδιαλύνει την κατάσταση τονίζοντας δεν έχει πρόβλημα με την επιθυμία τους, αλλά την τελική απόφαση την παίρνει η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μίλησα με τον Gerry (ενν. Deulofeu) και είναι μία δύσκολη κατάσταση για τον παίκτη. Εάν βρει μία λύση και πάει και παίζει για να έχει χρόνο στα πόδια του τότε δεν υπάρχει θέμα. Αλλά η τελική απόφαση είναι από τη διοίκηση και δεν είχα κάποια ενημέρωση από τον πρόεδρο για κάποια συμφωνία με τον Deulofeu. Είναι πάντα δύσκολο αυτό γιατί στην πραγματικότητα δεν είσαι μέλος της ομάδας, δεν παίρνεις χρόνο συμμετοχής, όμως βοηθάς στον ανταγωνισμό».

Για τον Jagielka είπε: «Δεν ξέρω. Το θέμα είναι αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Jagielka. Φυσικά τις τελευταίες ημέρες δεν ξεκίνησε. Είναι σημαντικός, είναι ο αρχηγός της ομάδας. Δεν είναι χαρούμενος γιατί δεν παίζει στις τελευταίες αγωνιστικές και αυτό είναι ένα σημάδι. Αυτό που πρέπει να κάνεις σαν παίκτης είναι να παλέψεις και να κάνεις δύσκολη τη ζωή του προπονητή».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *