Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μάτια» από Premier League σε Donnarumma

Στο στόχαστρο τόσο της Chelsea όσο και της Manchester United φαίνεται πως βρίσκεται ο Gianluigi Donnarumma, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Μπορεί ένας 17χρονος να απασχολήσει δύο κορυφαίες ομάδες της Premier League; Κι όμως μπορεί. Ο λόγος για τον Gianluigi Donnarumma, ο οποίος μπορεί να είναι ακόμα σε έφηβη ηλικία, όμως το ταλέντο του κάτω από τα δοκάρια δείχνει την ωριμότητα που διαθέτει.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια με την Milan και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο… «νέος Buffon» όπως αποκαλείται, έχει προσελκύσει τόσο το ενδιαφέρον της Chelsea όσο και της Manchester United. Πίσω από τον νεαρό παίκτη βέβαια κρύβεται ο δαιμόνιος Mino Raiola, ο οποίος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι μετρ σε μετεγγραφικές συμφωνίες.

Βέβαια η Milan με δεδομένο ότι σε λίγο καιρό θα αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν θα αφήσει τόσο εύκολα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, παρά μόνο εάν το θέλει ο ίδιος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *