Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποχωρήσεις και προσθήκες στη Villa

Σοβαρές είναι οι πιθανότητες να προχωρήσει σε μετεγγραφές τον Ιανουάριο η Aston Villa προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για άνοδο στην Premier League.

Η Aston Villa μπορεί να ξεκίνησε πολύ άσχημα τη φετινή χρονιά, στην πρώτη της παρουσία στην Championship μετά από αρκετά χρόνια, και γι’ αυτό το λόγο προχώρησε στην πρόσληψη του Steve Bruce.

Ο Βρετανός προπονητής δεν έχει βάλει τη σφραγίδα του στο φετινό ρόστερ και γι’ αυτό το λόγο θέλει να κάνει διάφορες αλλαγές τον προσεχή Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, έχει εντοπίσει το πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ross McCormack να μην μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή των γκολ και δεν αποκλείεται ακόμα και να αποχωρήσει.

Σε αυτό το πρόβλημα προστίθεται και η αποχώρηση του Kojida τον Ιανουάριο λόγω της συμμετοχής του στο Africa Cup και αυτό αναγκάζει τον Bruce να αναζητά επιθετικό.

Στη σχετική λίστα, λοιπόν, βρίσκονται δύο ονόματα, αυτό του Jordan Rhodes και του Abel Hernandez. Ο πρώτος είναι ένας επιθετικός που ενδιαφέρει πολλές ομάδες της Championship, όμως ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην Premier League, την ώρα που ο Ουρουγουανός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Bruce στη Hull και έχουν καλές σχέσεις.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει γνωστό το χρηματικό ποσό που θα έχει στη διάθεση του ο Bruce για να το διαχειριστεί, οπότε και θα αρχίσει η ονοματολογία να είναι πιο έντονη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *