Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βροχή τα γκολ με τη βοήθεια των «Αγίων»

Τι κι αν δεν κατάφερε να κατακτήσει το EFL Cup, η Southampton κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Watford σε έναν συναρπαστικό αγώνα με το σκορ να φτάνει στο 3-4.

Η Watford φιλοξένησε για την 27η αγωνιστική της Premier League την Southampton με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-4. Η Watford άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′ με τον Deeney, για να ισοφαρίσει αρχικά ο Tadic στο 28′ και να δώσει προβάδισμα στην Southampton ο Redmond στο 42′. Ο Okaka ισοφάρισε στο 79′, όμως μετά ήταν η ώρα του Gabbiadini να κάνει το 2-3 στο 82′, ενώ στο 86′ πάλι ο Redmond έκανε το 2-4, με τον Doucoure να κάνει το τελικό 3-4.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ιδανικούς οιωνούς για την Watford η οποία μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ με τον Deeney όταν ο Deeney συνεργάστηκε άψογα με τον Okaka με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ και να παίρνει φωτιά το Vicarage Road.

Η απάντηση για την Southampton ήρθε λίγο αργότερα, στο 28′. Ο Tadic μόλις βρήκε λίγο ανοιχτό χώρο δοκίμασε το αριστερό του πόδι και με ένα μακρινό σουτ νίκησε τον Gomes κάνοντας το 1-1 με τους παίκτες των «Αγίων» να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Η ομάδα του Claude Puel πατούσε καλύτερα στο γήπεδο χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και στο 42′ ο Redmond κατάφερε να νικήσει τον Gomes όταν δοκίμασε ένα σουτ από δύσκολη γωνία μέσα από την περιοχή, με το 1-2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό από εκεί που τελείωσε το πρώτο, και μπορεί η Southampton να ήταν αυτή που έχανε τις ευκαιρίες, όμως η Watford ήταν αυτή που είχε τις απαντήσεις. Συγκεκριμένα στο 79′ ο Okaka από δημιουργός αυτή τη φορά έγινε σκόρερ, με τον Success να δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ, ο Forster όμως απέκρουσε την μπάλα. Ο Okaka βρέθηκε όμως μέσα στην περιοχή, πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Οι «Άγιοι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Gabbiadini αρχικά στο 82′ κατάφερε να δώσει και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Gomes να κάνει τραγικό λάθος χαρίζοντας τη μπάλα και ο Ιταλός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κάνοντας το 2-3. Σαν να μην έφτανε αυτό για τις «Σφήκες» ήρθε και το δεύτερο προσωπικό γκολ του Redmond να βάλει ταφόπλακα στα όνειρα τους για κάτι παραπάνω στον σημερινό αγώνα κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 2-4.

Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ομάδα του Mazzarri ήταν να μειώσει σε 3-4 με τον Doucoure που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Watford: Gomes, Kaboul, Prodl, Britos, Holebas, Cleverley, Behrami, Capoue, Niang, Deeney, Okaka.

Southampton: Forster, Cedric, Stephens, Yoshida, Bertrand, Romeu, Davis, Ward-Prowse, Tadic, Redmond, Gabbiadini

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *