Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εξυμνεί Mourinho ο Pochettino

Ο Mauricio Pochettino δήλωσε πως ο Jose Mourinho έχει δεχθεί άδικες τιμωρίες, ενώ θεωρεί πως η Tottenham θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Manchester United.

Ο Αργεντινός τεχνικός πιστεύει ότι ο Mourinho είναι ακόμη ο «Special One», παρά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του. Η United έχει κερδίσει μονάχα ένα από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της στην Premier League, έχοντας 13 βαθμούς, παρά τις δηλώσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος που έκανε ο Πορτογάλος όταν προσελήφθη. Για την πορεία του λογομαχούν οι «Αϊνστάιν» των media, ενώ η Αγγλική Ομοσπονδία του έχει επιβάλλει ποινές δύο φορές το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, ο Pochettino περιμένει ένα δυνατό τεστ όταν η ομάδα του θα πάει στο Manchester, απέναντι σε έναν άνθρωπο που εξακολουθεί να είναι στην κορυφή των δυνάμεών του. Οι υποχρεώσεις των «Κόκκινων Διαβόλων» την Πέμπτη για το Europa League, δίνουν την ευκαιρία στην Tottenham να προετοιμαστεί καλύτερα για τον αγώνα, καθώς εκείνη έπαιξε την Τετάρτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Pochettino: » Ο Mourinho μου αρέσει και έχω καλή σχέση μαζί του. Πολλοί προπονητές έχουν πολύ χειρότερη συμπεριφορά, αλλά επειδή εκείνος είναι ο «Special One», όλοι ασχολούνται με εκείνον. Και οι διαιτητές και τα media. Άλλοι προπονητές είναι χειρότεροι, αλλά κανείς δεν τους δίνει σημασία επειδή δεν είναι ο «Special One» όπως εκείνος. Πάντα θα είναι. Είναι ένας από τους καλύτερους. Κάποιες στιγμές στο ποδόσφαιρο, δεν πας καλά για λίγο. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα και να εγκαταστήσεις τις ιδέες και τη φιλοσοφία σου. Για μένα είναι και θα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Είχαμε μια μέρα περισσότερη από εκείνους για να προετοιμαστούμε. Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολο για μας να παίζουμε Πέμπτη, Κυριακή πέρσι και πρόπερσι. Δε θυμάμαι σε αυτά τα δυόμισι χρόνια μου στην ομάδα, να είχαμε το πλεονέκτημα έστω μια φορά. Αλλά όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τη Manchester United που έχει δυνατή ομάδα, πάντα μπορεί να κάνει αλλαγές. Αυτή είναι η απόφασή τους και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος αγώνας για μας, καθώς η United είναι εξαιρετικό σύνολο. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *