Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έχει την υποστήριξη ο Bilic

Ο προπονητής της West Ham Slaven Bilic δήλωσε πως εξακολουθεί να έχει την υποστήριξη της διοίκησης και πως είναι ώρα η ομάδα του να γυρίσει την κατάσταση.

Τα «Σφυριά» βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας παιχνίδι κόντρα στη Liverpool την Κυριακή, με τον Bilic να παραδέχεται ότι η ομάδα του διασύρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με την ήττα 5-1 από την Arsenal. Παρόλα αυτά, έλαβε μήνυμα εμπιστοσύνης από το συνιδιοκτήτη του συλλόγου David Sullivan.

Παρά το γεγονός ότι η Liverpool έχει τα περισσότερα γκολ στην Premier League καθώς κυνηγάει τον τίτλο, συχνά δεν είναι καλή στην άμυνα όπως φάνηκε και στο 4-3 από την Bournemouth το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο επιθετικός της ομάδας του Klopp, Daniel Sturridge, επιστρέφει στη δράση τον Ιανουάριο και η West Ham έχει συνδεθεί με το διεθνή Άγγλο. Ο Bilic αναγνωρίζει το ταλέντο του, αλλά πιστεύει πως οι τραυματισμοί πήγαν πίσω την καριέρα του.

Η ομάδα του Κροάτη τεχνικού θα ενισχυθεί από τους Antonio και Cresswell στον αγώνα της Κυριακής, με τον Kouyate να επιστρέφει μεσοβδόμαδα απέναντι στην Burnley.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Bilic: « Είχαμε μια συζήτηση, όπως έχουμε πάντα. Μιλάω με τον πρόεδρο δύο μετά από κάθε παιχνίδι. Ήταν ένας ωραίος διάλογος, όχι μια συνάντηση. Νιώθω την υποστήριξη, το έχω πεί πολλές φορές. Στη συζήτηση που είχαμε, ένιωσα την υποστήριξη. Ξέρω τι πετύχαμε πέρσι και είναι ώρα να γυρίσουμε την κατάσταση «.

Για το παιχνίδι με τη Liverpool, είπε: » Είναι μια ομάδα που έχει το μυαλό της στην επίθεση, οπότε πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε συμπαγής και να τους σταματήσουμε να δημιουργήσουν και να σκοράρουν, ακυρώνοντας το σημείο που είναι επικίνδυνοι. Επιτίθενται με πολλούς παίκτες, αφήνοντας την άμυνα ανοικτή, οπότε υπάρχουν χώροι. Είναι καλοί στη μεταφορά της μπάλας, αλλά μερικές φορές υπάρχουν πολλοί χώροι. Σίγουρα είναι από τους διεκδικητές του τίτλου, καθώς το ποδόσφαιρό τους είναι πολύ καλό. Για να είμαστε δίκαιοι, είναι αρκετά συνεπής στο ποδόσφαιρο που παίζουν. Το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας δεν ήταν το καλύτερο επειδή προηγούνταν με 3-1, αλλά αναμφίβολα είναι στους διεκδικητές «.

Τέλος για τον Sturridge, τόνισε: « Είναι καλός παίκτης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, αν μπορείς να τον αποκαλείς ακόμη έτσι. Το μόνο πράγμα που τον σταμάτησε από το να είναι βασικός σε μια ομάδα αλλά και στην εθνική του ομάδα, είναι οι τραυματισμοί. Το ταλέντο υπάρχει, τα τελειώματα, όλα είναι υπέροχα, εκτός από ένα,την υγεία. Αλλά είναι το σημαντικότερο «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *