Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υπολογίζει Toure ο Guardiola

Ο Pep Guardiola δήλωσε πως θα συμπεριλάβει το Yaya Toure στο παιχνίδι των «Πολιτών» κόντρα στη Leicester, παρά το γεγονός πως συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 33χρονος μπήκε αλλαγή στην ήττα από την Chelsea την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρίσκεται στο πλάι του Gundogan στο κέντρο κόντρα στις «Αλεπούδες», αφού ο Fernandinho είναι τιμωρημένος. Ο Ισπανός τεχνικός επιβεβαίωσε πως ο Ιβοριανός έδωσε μια πειστική εξήγηση για το συμβάν και για αυτό θα συμπεριληφθεί στο παιχνίδι.

Η City δε θα υπολογίζει και τους Aguero, που αποβλήθηκε μαζί με το Fernandinho στο ματς με την Chelsea, αλλά και τον Otamendi που συμπλήρωσε κάρτες. Παρόλα αυτά, την προσπάθειά της θα ενισχύσει ο Sterling που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η ήττα από την Chelsea, όπου η City δέχτηκε τρία γκολ στο τελευταίο μισάωρο, την άφησε τέσσερις πόντους πίσω από τους πρωτοπόρους, με τον Guardiola ωστόσο, να είναι ενθαρρυμένος από την απόδοσή της. Μάλιστα, θεωρεί πως αν η ομάδα έχει την απόδοση που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά και στον αγώνα με τη Celtic, τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Pep Guardiola: » Μίλησα μαζί του για το θέμα. Μου εξήγησε τους λόγους. Τον εμπιστεύομαι. Θα πάρω την απόφαση ανάλογα με τη συμπεριφορά που θα δείξει στο γήπεδο. Όταν έπαιξε με την Crystal Palace, είπα ότι είναι μέλος της ομάδας επειδή προπονείται καλά. Είναι καλά. Μου αρέσουν οι μέσοι μου. Εάν μπορούσα να παίξω με έντεκα μέσους, θα ήταν μέσα σε αυτούς. Μετά την αγωγή, θα μελετήσουμε ποια θα είναι η λύση. Μακροπρόθεσμα, αν παίζεις καλά θα κερδίζεις. Το πιστεύω. Είμαι προπονητής που θέλει αποτελέσματα αλλιώς δε θα ήμουν εδώ, αλλά θέλω να το απολαύσω με την ομάδα μου. Μερικές φορές είναι λίγο άσχημο όταν αξίζεις να κερδίσει και δεν μπορείς, αλλά συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Επικεντρώνομαι πάντα στον τρόπο που παίζουμε, όχι στο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι συνέπεια του τι κάνεις. Εάν παίξουμε όπως με την Chelsea ή τη Celtic, θα πετύχουμε καλά πράγματα. Εάν παίξουμε όπως με την Crystal Palace και την Burnley, τότε δε θα κάνουμε τίποτα «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *