Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο χειρουργείο ο Bolasie


Πολύ άσχημα νέα περίμεναν τους φίλους της Everton μετά την ισοπαλία με τη Manchester United.

 

Οι φίλοι των «ζαχαρωτών» είδαν τον Yannick Bolasie να αποχωρεί τραυματίας στο 68ο λεπτό του παιχνιδιού και οι πρώτες ενδείξεις δεν ήταν καθόλου καλές, αφού ο Κονγκολέζος φάνηκε να έχει πρόβλημα στο γόνατο.

Οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύτηκαν πριν λίγες ώρες, όταν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του έδειξαν σοβαρό πρόβλημα στους συνδέσμους και ο παίκτης θα πρέπει να κάνει άμεσα χειρουργείο στο γόνατο.

Τα νέα είναι πολύ άσχημα για τον Ronald Koeman, καθώς ο 27χρονος ακραίος είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας από τη στιγμή που ο Ολλανδός σπατάλησε το καλοκαίρι 25 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει από την Crystal Palace. Τώρα προφανώς θα χάσει το κύπελλο εθνών Αφρικής, ενώ θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει να αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι η Everton θα χρειαστεί οπωσδήποτε ενίσχυση στα άκρα της (ή γενικότερα στο μεσο-επιθετικό κομμάτι), μια και ο Koeman είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που τον ήθελαν να εξετάζει εδώ και καιρό το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον δανεισμό του συμπατριώτη του Memphis Depay, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Jose Mourinho στη United και δεν έχει (πολλές) συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους».

Αν λοιπόν ο Koeman εξέταζε από πριν το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας του στα άκρα, τώρα αυτό θα κριθεί απαραίτητο μετά τον τραυματισμό ενός από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας του.

Ωστόσο οι άνθρωποι των «ζαχαρωτών» δεν πανικοβάλλονται καθώς λύσεις στην ομάδα υπάρχουν ακόμα και αυτή τη στιγμή. Χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι κόντρα στην United, πέραν του Kevin Mirallas, που πλαισίωνε μαζί με τον Bolasie τον Romelu Lukaku, στο πάγκο της ομάδας ήταν οι Gerard Deulofeu, Enner Valencia και Ross Barkley.

One Comment

  1. Pingback: Pardew: «Θα επιστρέψει δυνατότερος ο Bolasie» – Englishfootball | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *