Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βλέπει ψηλά την Arsenal ο Hughes

Σύμφωνα με το Mark Hughes η αναμονή 13 χρόνων χωρίς πρωτάθλημα για την Arsenal, είναι αρκετά πιθανό να τελειώσει φέτος το Μάιο.

Ο προπονητής της Stoke στοχεύει στην πρώτη νίκη της ομάδας στο Emirates το Σάββατο, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν μια φορμαρισμένη Arsenal που πέτυχε συνολικά εννέα γκολ κόντρα σε West Ham και Βασιλεία. Ο Hughes που είχε κόντρες με το Wenger ανά τα χρόνια, θεωρεί πως φέτος έχει τη δυνατότητα να φτάσει στην κατάκτηση του τέταρτού πρωταθλήματος.

Η Stoke ηττήθηκε στις οχτώ προηγούμενες επισκέψεις της στο Emirates, ωστόσο τερμάτισαν ένα αντίστοιχο ρεκόρ παίρνοντας μια ισοπαλία στο Old Trafford, αποσπώντας ένα βαθμό νωρίτερα στη σεζόν. Επίσης, έχουν κερδίσει τα πέντε από τα επτά τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Mark Hughes: » Η Arsenal, σαν ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και με αυτοπεποίθηση. Οπότε δεδομένης της φόρμας τους, δεν είναι καλή στιγμή να παίξουμε εναντίον τους. Κατά καιρούς δεν είχαν συνοχή και αυτό τους κόστισε, αλλά φέτος αισθάνεσαι ότι μπορεί να είναι η χρονιά τους. Δεν έχουμε καλά αποτελέσματα εκεί και θα θέλαμε να το αλλάξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό να δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να πάρουμε κάτι από τον αγώνα. Πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι και να τους δυσκολέψουμε. Αλλά είναι σημαντικό να πάμε εκεί με θετική σκέψη. Έχουμε την εμπειρία από το Old Trafford, όπου και εκεί είχαμε φτωχή συγκομιδή και το κάναμε φέτος, οπότε δε χρειάζεται να πάμε δύο-τρείς σεζόν πίσω για να βρούμε κάτι θετικό. Είναι πρόσφατο και το έχουμε στη μνήμη μας «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *