Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φήμες για Chelsea και Sanchez

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και θέλει την Chelsea να ενδιαφέρεται για τον Alexis Sanchez.

Πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Alexis Sanchez στην Arsenal. Ο Χιλιανός εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όμως δεν έχει έρθει σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «Κανονιέρηδων».

Μέσα σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι ο πρώτος σκόρερ των Λονδρέζων τη φετινή χρονιά αξιώνει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις και παράλληλα έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Κίνας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Με βάση αυτά λοιπόν, σημερινό δημοσίευμα από το Νησί κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Chelsea για τον Χιλιανό σούπερ σταρ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι διοικούντες της Chelsea θέλουν να χτίσουν μία μαγική τριάδα με τον Hazard και τον Costa έχοντας δίπλα τους τον Sanchez. Οι «Μπλε» δεδομένα θα μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, όμως το ενδεχόμενο να πουλήσει η Arsenal τον καλύτερο ίσως παίκτη της σε αντίπαλη ομάδα φαντάζει απίθανο, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συζητήσεις στο παρελθόν για μετεγγραφές, όπως αυτή του Ashley Cole.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *