Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κινείται για δύο παίκτες η Tottenham

Η Tottenham είναι ιδιαίτερα «ήσυχη» μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, όμως αυτό ίσως αλλάξει σύντομα αφού ετοιμάζεται να κινηθεί για δύο ποδοσφαιριστές.

Έως τώρα, η πιο αξιοσημείωτη κίνηση των «Spurs» ήταν η πώληση του Kyle Walker στη Manchester City έναντι ποσού-ρεκόρ για αμυντικό, το οποίο λίγο αργότερα καταρρίφθηκε εκ νέου από τον Benjamin Mendy. Η φυγή του Άγγλου μπακ είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Mauricio Pochettino και αναμένεται να αποκτηθεί αντικαταστάτης, με πιθανότερο τον Serge Aurier.

Ο Ιβοριανός μπακ της Paris Saint-Germain είναι «φευγάτος» μετά την απόκτηση του Dani Alves και η Tottenham μοιάζει ως ένας πολύ πιθανός προορισμός. Βέβαια, στη μάχη της απόκτησής του έχει εισέλθει και η Inter Milan, ωστόσο οι «Spurs» έχουν το προβάδισμα. Μοναδικό μειονέκτημα στην περίπτωση του Aurier αποτελεί ο ιδιότροπος χαρακτήρας του.

Πλην του Aurier, ένας ακόμη παίκτης που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Pochettino είναι ο Ross Barkley της Everton. O Ronald Koeman έχει ήδη ανακοινώσει πως ο Άγγλος μέσος θα αποχωρήσει εντός του καλοκαιριού από την ομάδα του και η Tottenham αποτελεί αναμφισβήτητα τον Νο1 προορισμό. Για την υπογραφή του ερίζουν επίσης Chelsea και Arsenal, με την ομάδα του να τον κοστολογεί στα 50 εκατομμύρια λίρες. Βέβαια, αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα θα βρεθεί σύλλογος που θα δαπανήσει αυτό το ποσό για τον 23χρονο άσο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *